Oog voor uw werknemers – Week van de RI&E 13-17 juni 2016

Een gezonde en veilige werkplek draagt bij aan de werknemerstevredenheid, productiviteit en bedrijfscontinuïteit. Een gezonde en veilige werkplek draagt bij aan de werknemerstevredenheid, productiviteit en bedrijfscontinuïteit. Door een veilige en gezonde werkomgeving te bieden, toont u uw werknemers én de buitenwereld dat u de gezondheid van uw werknemers hoog in het vaandel heeft staan.

Tijdens de Week van de RI&E worden door het hele land en door verschillende partijen een scala aan activiteiten georganiseerd: nieuwe activiteiten of bestaande activiteiten met korting.

Ook CRIANZA WorkLife is supporter van de Week van de RI&E met de training ‘de RI&E de baas!’ op 16 juni in Utrecht.  U leert op praktische wijze een RI&E uit te voeren en werkend te maken voor uw eigen bedrijf of organisatie. Voor inschrijving tijdens de ‘Week van de RI&E’ van 13 t/m 17 juni 2016 geldt een speciale prijs van € 245,- ex btw (i.p.v. € 345). Meer informatie over de training

Indien gewenst en noodzakelijk, kan uw RI&E en PvA door ons getoetst worden door een gecertificeerde kerndeskundige. Tijdens de Week van de RI&E krijgt u 10% korting op de toetsing.

De Week van de RI&E is een initiatief van het Steunpunt RI&E-instrumenten en de sociale partners

Speak Your Mind

*